Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea anunță un nou partid: ”S-a înființat! Pentru acest partid voi face foarte multe lucruri!”

Liviu Dragnea anunță un nou partid: ”S-a înființat! Pentru acest partid voi face foarte multe lucruri!”

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seara, că va susține o formațiune politică recent înființată, în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Aceasta se numește Alianța pentru Patrie, iar Dragnea anunță că va face foarte multe lucruri pentru acest partid.

Liviu Dragnea anunță un nou partid: ”S-a înființat! Pentru acest partid voi face foarte multe lucruri!”
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/ Facebook
de Laura Dinu    |    20 Sep 2021   •   08:48

„S-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie... ei lansează site-ul partidului, este o aplicație pentru cei care vor să se înscrie... pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a anunțat Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a dezvăluit și modul în care a fost înființată noua formațiune politică.

„Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin (n.r. Codrin Ștefănescu). Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine ideea unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri, de oameni infiltrați... Am zis că sunt de acord și voi susține acest partid... A găsit patru oameni obișnuiți, cu curaj, ei sunt membrii fondatorii ai acestui partid. Codrin nu a participat”, a explicat Liviu Dragnea.

Totodată, acesta a oferit detalii despre orientarea partidului pe care îl sprijină.

„S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România... Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european... Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea la Realitatea PLUS, citat de Mediafax. 

Liviu Dragnea: "Klaus Iohannis este răul suprem. Are obiectiv să predea România bucată cu bucată"

În prima sa apariție într-un studio TV după condamnarea din 2019, Liviu Dragnea, fost lider PSD, a precizat că situația în care se află România acum este "o dictatură a lui Iohannis" cu un obiectiv clar: "să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu".

„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore.

„Are obiectiv să predea România bucată cu bucată”

Primul obiectiv, datorită căruia ei în continuare sunt protejați, este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu.

Alt obiectiv pentru guvern în ansamblu este cum să ia comisioane din ce în ce mai grase pe sumele uriașe cheltuite, neexplicând nici până acum ce au făcut cu miliardele îndatorate”, a declarat Liviu Dragnea, într-un interviu la Realitatea PLUS.

„România este o țară test. Iohannis este răul suprem în această arhitectură”

„Pentru Iohannis, obiectivul este de protecție personală. Cred că Iohannis a înțeles în final că România este o țară test, dar în care nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor din afară nu e protejat. (...).

 Iohannis este răul suprem în această arhitectură. Lui îi este teamă că după ce nu mai e președinte îl leagă", a mai declarat Liviu Dragnea sursei citate.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Sute de mii de români vor primi banii înapoi de la facturile la energie
x close