Antena 3 Politică Liviu Dragnea: „PSD-ul este România la scară mai mică”

Liviu Dragnea: „PSD-ul este România la scară mai mică”

08 Sep 2017   •   19:11
Liviu Dragnea: „PSD-ul este România la scară mai mică”

Liviu Dragnea a afirmat, la Bistrița, că PSD-ul este un partid prea mare, „un fel de România la scară mai mică”, care nu poate fi deținut de o persoană anume, în contextul celor mai recente atacuri lansate de fostul  premier Victor Ponta.

Dragnea a ținut să explice că PSD este preocupat cu guvernarea, arătând că bugetul de anul acesta suportă cheltuieli pe care nu le-a avut niciodată România.

”Bugetul de anul acesta suportă cheltuieli pe care nu le-a avut niciodată România și, cu toate acestea, plătim pensiile, plătim salariile, finanțăm investițiile și închidem sub trei la sută deficit. Deci, e un program bun. În rest, vrea cineva să ia partidul? Cine gândește asta înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile pe care le-a avut, indiferent de cine e vorba. PSD-ul e un partid prea mare. E, practic, România la scară mai mică. Sunt mulți caree vor să fie președinți la PSD, numai că acum ne ocupăm cu guvernarea”, a spus Dragnea.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close