Antena 3 CNN Politică Luju.ro: Liviu Dragnea, ținta binomului DNA – SRI

Luju.ro: Liviu Dragnea, ținta binomului DNA – SRI

Luju.ro: Liviu Dragnea, ținta binomului DNA – SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Feb 2017   •   12:15

Liviu Dragnea era ţinta binomului DNA - SRI, care încerca să-i pregătească un flagrant. Dezvăluirea explozivă este făcută de  jurnalistii de la jurnaliștii de la Lumea Justiției - luju.ro.

Presedintele PSD a devenit tinta Laurei Codruta Kovesi care a încercat sa-l prinda cu o nota secreta a SRI referitoare la activitatea sa la o firma de constructii din judetul Teleorman.

În 2013, DNA a încercat sa-l prinda în flagrant pe presedintele PSD, scriu jurnalistii de la Lumea Justitiei. Mai exact, un agent secret al SRI i-a lasat anchetatorului o nota secreta care avea in vedere activitatea lui Liviu Dragnea de la o companie de constructii din Teleorman.

Potrivit luju.ro, comisarul sef Dan Emil Manolachi a gasit nota pe birou din DNA, unde i-a fost pusa dinadins. A fotografiat-o si apoi a luat legatura cu un apropiat al lui Dragnea, secretarul de stat de la Transporturi, Valentin Preda.

Se pare ca tandemul SRI-DNA urmărea ca documentul sa ajunga prin intermediari la Liviu Dragnea, care in 2013 era vicepremier. Astfel, ar fi putut fi cerută arestarea liderului PSD pentru detinere de documente secrete.

În schimb, flagrantul a fost ratat, iar ofiterul DNA a fost  inculpat. Omul a denuntat ca procurorul care se ocupa de acest caz l-ar fi amenintat sa spuna minciuni despre presedintele PSD.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close