Antena 3 CNN Politică Lucian Bolcaş: Această Izaura a spus o frază monumentală, care surclasează orice comentariu: "Ne-a făcut şantaj pe banii noştri"

Lucian Bolcaş: Această Izaura a spus o frază monumentală, care surclasează orice comentariu: "Ne-a făcut şantaj pe banii noştri"

Lucian Bolcaş: Această Izaura a spus o frază monumentală, care surclasează orice comentariu: "Ne-a făcut şantaj pe banii noştri"
26 Iun 2014   •   20:56

Mircea Băsescu şi Bercea Mondial au fost aduşi la audieri la DNA. Cei doi dau declaraţii în dosarul de şantaj în care este implicat fratele preşedintelui Traian Băsescu.

Şi Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu, a fost adus la sediul central al DNA, pentru a fi audiat în dosarul traficului de influenţă.

În cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" invitaţii Lucian Bolcaş, avocat, membru PSD, Ioan Ghişe, senator PNL, Maria Grapini, europarlamentar, vicepreşedinte PC, Cristian Buşoi, europarlamentar PNL, Marius Pieleanu, sociolog, au discutat despre întâlnirea confruntarea dintre Mircea Băsescu şi familia Anghel.

Toţi protagoniştii scandalului de trafic de influenţă în care e implicat Mircea Băsescu au fost audiaţi. Bercea Mondial şi naşul Mircea Băsescu au fost aduşi din arest în faţa procurorilor, alături de intermediarul şpăgii, Marian Căpăţână.

×
Subiecte în articol: Izaura Anghel
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close