Antena 3 CNN Politică Lucian Bolcaş: ?Asupra Justiţiei române planează blestemul procesului lui Ceauşescu"

Lucian Bolcaş: ?Asupra Justiţiei române planează blestemul procesului lui Ceauşescu"

Lucian Bolcaş: ?Asupra Justiţiei române planează blestemul procesului lui Ceauşescu"
03 Mar 2008   •   13:48

Lucian Bolcaş, deputat PRM a fost invitatul emisiunii LIVE cu Anca Florea la Radio NewsFm. Lucian Bolcaş a readus în discuţie subiectul uciderii dictatorului Nicolae Ceauşescu considerând că ?asupra Justiţiei române planează blestemul procesului lui Ceauşescu (...), o pată mare pe obrazul Justiţiei.? ?Unde ne era credinţa??, s-a întrebat retoric Lucian Bolcaş.

Acesta a continuat susţinând că singurul lucru cu adevărat important câştigat după revoluţia din 1989 este libertatea cuvântului. Revenind la ceea ce se întâmplă în prezent, deputatul PRM a afirmat că numirea lui Cătălin Predoiu la conducerea Ministerului Justiţiei este un ?experiment păgubos.?

?Îl cunosc în calitate de coleg avocat, este un bun avocat, coleg, un bun specialist în profesia sa. În Justiţie este însă nevoie de cu totul altceva la ora actuală. Depolitizarea Justiţiei se poate face numai de către un om politic puternic. Experimentul unui om care nu are viziunea administrării Justiţiei, care de-abia acum învaţă să conducă administrativ este păgubos. Este evident că s-a batut palma cu preşedintele (Traian Băsescu) pentru numirea actualului Ministru al Justiţiei. Liberalii nu au oameni credibili pentru a-i propune în funcţii de conducere, această numire ascunde şmecheria prezidenţiala de a-şi păzi spatele?, a declarat Bolcaş.

Antena3.ro

×
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close