Antena 3 CNN Politică Lucian Bolcaş (PRM): Încă cinci ani cu Traian Băsescu înseamnă dictatură

Lucian Bolcaş (PRM): Încă cinci ani cu Traian Băsescu înseamnă dictatură

Lucian Bolcaş (PRM): Încă cinci ani cu Traian Băsescu înseamnă dictatură
04 Iun 2008   •   14:07

"Mi-aş dori un preşedinte care să fie în primul rând un om şi care să respecte Constituţia şi cetăţenii ţării, dar şi pe sine. Nu vor mai fi cinci ani cu domnul Traian Băsescu, dacă vor mai fi, va fi dictatură", a declarat vicepreşedintele PRM, Lucian Bolcaş, în cadrul emisiunii Live cu Anca Florea de la Radio News Fm. Afirmaţia a fost făcută în contextul declaraţiilor liderului PSD Mircea Geoană, care l-a numit "agent electoral" pe preşedintele Traian Băsescu.

"Geoană nu are o forţă de generalizare în ceea ce gândeşte însă Traian Băsescu face un rău şi mai mare, dacă a ajuns un preşedinte de ţară să facă o campanie electorală pentru un primar, s-a ajuns rău, este jalnic", a spus vicepreşedintele PRM referindu-se la declaraţiile preşedintelui României de la o emisiune de televiziune. Traian Băsescu a recunoscut, marţi seară, că ar fi fost cu adevărat mulţumit de scorul electoral al lui Blaga, dacă acesta câştiga din primul tur.

În ceea ce priveşte campania electorală pentru alegerile locale, Lucian Bolcaş consideră că "a fost una dintre cele mai urâte perioade din istoria alegerilor din România". "Niciodată nu am văzut cum se aruncă cu banii în stânga şi în dreapta, nu am văzut cum se cumpara constiinţe şi oameni, pe mine m-a cutremurat toată această campanie", a spus Bolcaş.

"Mă gândeam câţi bani a risipit PD-ul, PNL-ul, PSD-ul. Dacă ar fi fost folosiţi într-un scop nobil, normal, ar fi fost justificat, dar a-i risipi pentru a corupe este urât", a precizat Lucian Bolcaş, continuând discuţia despre campania electorală pentru alegerile locale.

"PRM-ul a avut cea mai modestă campanie, pentru că este un partid al oamenilor care muncesc, nu are bani, nu este compatibil cu o acţiune de corupere, a vrut doar să-şi facă simţită prezenţa. PRM este un partid românesc care nu va pieri", a declarat Lucian Bolcaş.

În ceea ce priveşte eşecul din aceste alegeri al PRM, vicepreşedintele partidului a precizat că "nu mai este vorba de o fraudă electorală ci de un asasinat politic. Se doreşte înlăturarea PRM-ului de pe scena vieţii politice din România."

Lucian Bolcaş a adăugat că PRM-ul "nu poate muri". "Din punctul nostru de vedere, nu s-au terminat românii din România, nici sentimentul naţional. Nu o să vrea românii să înlăture singurul partid românesc care promovează libertatea naţională pentru a aduce UDMR-ul la putere", a declarat Lucian Bocaş, la Radio News Fm.

Antena3.ro

×
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close