Antena 3 CNN Politică Lucian Mândruţă: Eu nu mă supăr în funcţie de proiecte, ca doamna Udrea (VIDEO)

Lucian Mândruţă: Eu nu mă supăr în funcţie de proiecte, ca doamna Udrea (VIDEO)

Lucian Mândruţă: Eu nu mă supăr în funcţie de proiecte, ca doamna Udrea (VIDEO)
19 Aug 2009   •   23:49

?Doamna Udrea a insinuat ca eu sunt supărăt şi de asta îmi spun părerea despre dânsa. Nu este adevărat, eu nu funcţionez la fel ca doamna Udrea, nu mă supăr în funcţie de proiecte ci în funcţie de ce face doamna Udrea, care nu face ce trebuie pentru noi toţi. Mă supără faptul că e mizerie la mare şi că urlă muzica până dimineaţa?, a declarat miercuri Lucian Mândruţă, la Sinteza Zilei, în cadrul unei intervenţii telefonice.

Jurnalistul i-a replicat astfel ministrului Turismului, care l-a acuzat în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, din aceeaşi zi, de faptul că a început să o critice după ce i-a refuzat o colaborare pentru realizarea unei emisiuni de promovare a turismului românesc.

?A venit de la dumneavoastră, de la emisiune, de la Antena 3, Lucian Mândruţă şi ne-a făcut o ofertă, asta înainte să ne critice, dar s-a supărat după aceea pe noi?, a spus Elena Udrea, miercuri, la Ştirea Zilei.

?În primul rând, nu erau bani pentru mine, noi facem emisiuni turistice de mai multă vreme decât este doamna Udrea ministru... de vreo zece ori mai multă vreme. Sunt foarte supărat pe doamna pentru că nu a aprobat emisiunea aceea, sunt şi acum trist?, a spus ironic Lucian Mândruţă.

?Mai ales că era la jumătate de preţ faţă de ce a aprobat în final fără nicun fel de licitaţie?, a continuat el.

?Dar este vorba despre faptul că domnia sa se lansează în speculaţii cum că noi nu primim bani de la dânsa. Noi ne-am dus la ministerul Turismului crezând că acesta este un minister care se ocupă cu promovarea turismului în România, nu ne-am dus la doamna Udrea, pentru că nu i-am văzut încă statuia în faţa ministerului Turismului?, a explicat Mândruţă





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close