Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban anunță că va candida la președinția României: "Mi-e foarte greu să mai girez pentru altcineva"

Ludovic Orban anunță că va candida la președinția României: "Mi-e foarte greu să mai girez pentru altcineva"

Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat marţi că a hotărât să candideze la preşedinţia României, explicând că îi este greu să mai sprijine pe cineva pentru această funcţie.

Ludovic Orban anunță că va candida la președinția României: "Mi-e foarte greu să mai girez pentru altcineva"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2022   •   11:52

Fost lider PNL, Orban s-a arătat dezamăgit de Klaus Iohannis care "a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi a dat din nou România pe mâna PSD", potrivit agerpres.ro.

"Nu am câştigat alegerile parlamentare, dar eram pregătit să guvernăm România, aveam echipă, aveam partener cu care puteam să construim o coaliţie solidă şi cu care să facem cu adevărat reformele necesare pentru România. 

Din păcate, cel care trebuia să sprijine acest proiect a trădat, Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat din nou România pe mâna PSD, ăsta este adevărul. 

E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el (n.r. Iohannis) poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut. 

Nu mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte. Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu", a afirmat Ludovic Orban.

El a adăugat că a decis să candideze pentru că se consideră pregătit să ocupe fotoliul prezidenţial, susţinând că a ajuns preşedintele PNL împotriva voinţei lui Iohannis şi a celor care ascultă de acesta şi nu a făcut niciun compromis.
 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close