Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, despre Băsescu: Ceea ce spune astăzi arată că este complet debusolat

Ludovic Orban, despre Băsescu: Ceea ce spune astăzi arată că este complet debusolat

Ludovic Orban, despre Băsescu: Ceea ce spune astăzi arată că este complet debusolat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Feb 2015   •   22:36

Liberalul Ludovic Orban spune că "Băsescu se dă în gât singur" şi că "ceea ce spune astăzi arată că este complet debusolat".

"Apropo de Hellvig...Băsescu a fost preşedintele României 10 ani şi ar fi trebuit, teoretic, să-l cunoască pe Eduard Helling că a fost europarlamentar, deputat, ministrul Dezvoltării. Adică el (Traian Băsescu-n.red.) a semnat numirea lui Eduard Helling fără să se documenteze legat de el. Lucrurile pe care le spune despre Helling sunt de colţul străzii", a spus Lodovic Orban, marţi seară, la Antena 3.

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune despre Eduard Hellvig, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru a fi directorul SRI, că l-a tradat pe Crin Antonescu şi "i-a dus geanta lui Voiculescu".

"Nu îl cunosc practic, dar pentru mine un om care a început în politic ducând geanta lui Voiculescu, trădându-l pe Crin Antonescu şi rămânand la fel de lipit de Iohannis... Şi mâine îi va veni şi randul lui Iohannis, dacă Hellvig rămâne acelaşi tip de om", a mai spus Traian Băsescu, marţi seara, într-o emisiune televizată.

Citeşte şi:

Băsescu: Am avut decretul de demitere a lui Coldea scris pe masă, după ce au apărut pozele cu Udrea şi Bica

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close