Orban, lovitură pentru Florin Cîțu! Ordonanța austerității, modificată în Parlament

de Laura Dinu    |    17 Feb 2021   •   12:31
Orban, lovitură pentru Florin Cîțu! Ordonanța austerității, modificată în Parlament hepta

Sunt două persoane care dinamitează, astăzi, ordonanța austerității a lui Florin Cîțu. Una dintre acestea este chiar președintele Partidului Național Liberal.

Pentru că premierul nu cedează și nu vrea să dea mai multe facilități studenților, Ludovic Orban și Florin Roman au făcut un amendament la ordonanța austerității. Amendamentul prevede 24 de călătorii pe an gratuite pentru studenți. 

”Am pregătit un amendament împreună cu președintele partidului, Ludovic Orban, prin care practic vom amenda ordonanța guvernului care prevede reducerea cu 50%.

Amendamentul propus de subsemnatul și președintele Partidului Național Liberal menține gratuitatea, însă limitează numărul călătoriilor.

Propunerea noastră este ca studenții să beneficieze de 24 de călătorii gratuite, practic 2 călătorii pe lună pentru a se deplasa către unitatea de învățământ”, a declarat Florin Roman. 

Elevi și studenți din toată țara, protest în Piața Victoriei după ce Guvernul le-a tăiat gratuitatea la transport

Elevii au ieșit în stradă, în urmă cu o săptămână, după ce Guvernul a anunţat eliminarea transportului gratuit pentru aceştia. Alături de ei sunt şi studenţii, revoltaţi de decizia Executivului de a le tăia gratuitatea biletelor la CFR, în schimb oferindu-le doar o reducere de 50%, la un număr limitat de călătorii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close