Antena 3 CNN Politică Luminiţa Anghel, "interzisă" de CNA în perioada campaniei electorale

Luminiţa Anghel, "interzisă" de CNA în perioada campaniei electorale

Luminiţa Anghel, "interzisă" de CNA în perioada campaniei electorale
21 Oct 2008   •   15:01

Spotul publicitar în care Luminiţa Anghel, candidat PSD la alegerile parlamentare, promovează crema Garnier, a fost interzis de CNA pe perioada campaniei electorale. Potrivit acestei hotărâri, spotul respectiv nu va putea fi difuzat în perioada 31 octombrie, ora 00:00 - 29 noiembrie, ora 7:00, astfel încât Luminiţa Anghel să nu fie favorizată prin mai mult spaţiu TV şi radio.
Avocatul artistei pop se opune acestei decizii, explicând că între cântăreaţă şi societatea L'Oreal SA s-a încheiat un contract privind promovarea unor produse, pe o perioadă de un an de zile, acest contract fiind semnat cu câteva luni înainte de începerea campaniei. În plus, acesta susţine că sptul nu conţine niciun fel de mesaj electoral, motiv pentru care nu ar trebui să fie încadrat la categoria campanie. Părerea este, de altfel, susţinută şi de o parte din membrii CNA.
Decizia CNA a fost luată în baza articolului 9 din Decizia nr. 792 din 30 septembrie 2008, potrivit căruia, în perioada campaniei electorale, candidaţii au acces la posturile de radio şi televiziune numai în cadrul emisiunilor de promovare şi dezbatere.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Luminita Anghel campanie electorala CNA
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close