Antena 3 CNN Politică Magazin cu suveniruri în incinta Parlamentului pentru promovarea imaginii Senatului

Magazin cu suveniruri în incinta Parlamentului pentru promovarea imaginii Senatului

Magazin cu suveniruri în incinta Parlamentului pentru promovarea imaginii Senatului
Sursa foto: Parlament
24 Feb 2010   •   12:07

Conducerea Senatului a decis să-şi promoveze imaginea şi destul de şifonată în percepţia publică prin oferirea de suveniruri vizitatorilor Palatului Parlamentului. Inspiraţi de modelul deja implementat de colegii de la Camera Deputaţilor, senatorii au decis să deschidă un magazin de suveniruri şi materiale promoţionale personalizate, alături de un centru de conferinţe. În acest sens se doreşte şi "deschiderea" sîlii de plen a Senatului pentru public, în momentul de faţă neexistând posibilitatea ca cetăţenii să îl viziteze.

Aşa-numitul ?Library Shop? este destinat promovării Senatului prin materiale promoţionale personalizate, se arată într-un memorandum intern al acestei instituţii. În paralel, se intenţionează şi crearea unei structuri similare Centrului de conferinţe a Camerei Deputaţilor, în vederea organizării de activităţi şi evenimente pentru valorificarea spaţiilor deţinute de Senat. Deocamdată, nu au fost identificate sălile care vor fi propuse pentru a intra în circuitul Centrului de Conferinţe.
"Conducerea Senatului a aprobat în principiu aceste propuneri ale noastre. Dorim să atragem unele fonduri extrabugetare, deoarece dispunem de un spaţiu care, credem noi, va fi atractiv pentru public, dar şi pentru că bugetul nostru este foarte mic. Evident, va trebui să obţinem aprobarea necesară şi din partea Ministerului de Finanţe", a anunţat secretarul general adjunct al Senatului, Gheorghe Constantin.
Antena3.ro


×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close