Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a răbufnit: Se deschid sau nu școlile?! Se fac sau nu alegeri?! Orban trebuie să lase bâjbâiala!

Marcel Ciolacu a răbufnit: Se deschid sau nu școlile?! Se fac sau nu alegeri?! Orban trebuie să lase bâjbâiala!

Marcel Ciolacu vine cu un avertisment pentru guvernul liberal. Liderul PSD susține că Ludovic Orban trebuie să informeze de urgență Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia de coronavirus. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook al liderului PSD.

Marcel Ciolacu a răbufnit: Se deschid sau nu școlile?! Se fac sau nu alegeri?! Orban trebuie să lase bâjbâiala!
Sursa foto: hepta
de Maria Sabu    |    25 Iul 2020   •   14:40

Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia și se impune amânarea alegerilor locale și deschiderea școlilor!

Septembrie vine cu aceste două mari provocări, iar Orban nu se mai poate ascunde la nesfârșit în spatele propriilor interese electorale. Trebuie să le spună românilor ce are de gând! Sunt răspunsuri care trebuie date acum, nu în ultima zi, așa cum a făcut în toată această perioadă, când a lăsat vid legislativ de două ori din cauza incompetenței și delăsării Guvernului său.”, spune liderul PSD.

Ludovic Orban trebuie să își asume responsabilitatea

”Orban trebuie să lase bâjbâiala și să spună clar, cu date exacte, care este situația epidemiologică și care este perspectiva. Se deschid sau nu școlile?! Se fac sau nu alegeri?!

Sănătatea românilor și soarta copiilor noștri nu pot fi tranzacționate electoral!”, a conchis Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD PNL Ludovic Orban
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close