Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Dacă rămâne la guvernare, PNL va tăia salarii și va face concedieri

Ciolacu: Dacă rămâne la guvernare, PNL va tăia salarii și va face concedieri

Marcel Ciolacu a criticat, luni, în Parlament, Guvernul PNL pentru modul în care a gestionat pandemia și criza economică și l-a acuzat pe premierul Ludovic Orban că dacă va rămâne în funcție după alegerile parlamentare din 6 decembrie va crește taxele și va tăia salariile.

Ciolacu: Dacă rămâne la guvernare, PNL va tăia salarii și va face concedieri
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    09 Noi 2020   •   17:15

"L-am chemat astăzi pe Ludovic Orban să le spună românilor ce planuri are cu bugetul pe anul viitor. Îi dăm astăzi ocazia să recunoască intenția PNL de a crește TVA-ul pentru români, într-un moment în care aceștia își permit din ce în ce mai puțin. Să le spună românilor, ACUM, nu după 6 decembrie, cum guvernul său va crește impozitele pentru oamenii care muncesc în România. În loc să se asigure că, în acest vremuri grele, cei bogați își plătesc corect taxele.

Orice român a înțeles de ce Ludovic Orban și Guvernul său incompetent nu fac public bugetul. Dacă rămân la guvernare, vor mări TVA-ul și vor vinde tot ce a mai rămas de preț în patrimoniul statului, toate companiile românești profitabile. Vor face singurul lucru pe care îl știu – să taie salarii și să facă concedieri. Sunt convins că, în ianuarie, FMI va fi aici, dacă acest guvern incompetent și fără viziune rămâne în funcție.  

Deja, s-au împrumutat pe bandă rulantă. Împrumuturi de 1.000 de euro pe secundă! Timp de 10 luni de zile! Împrumuturi care vor fi plătite de copiii care astăzi nu merg la școală. Pentru că așa a vrut acest Guvern!
 
Domnule Orban, ce încredere mai pot avea românii în guvernul pe care îl conduceți? I-ați mințit de atâtea ori... Sunteți singurul Guvern din istorie, care a trecut bugetul țării prin asumare. Ați spus că aveți bani în buget. Pentru toți! Ați mințit! Pentru copii, pentru profesori, pentru pensionari NU ați mai avut bani!

Nici pentru antreprenori. Nici pentru fermieri. I-ați lăsat să se descurce pe cont propriu. Pentru că ați furat banii! În timp ce îi țineați pe toți românii închiși în case! În timp ce le spuneați că totul va fi bine, că vor în siguranță, că vă ocupați de sănătatea lor!

Domnule Orban, dumneavoastră... sunteți adevăratul răspândac al sărăciei!", a spus Marcel Ciolacu.

 

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu PNL Ludovic Orban
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close