Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Cîțu distruge agricultura. Să desființezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD denotă o minte total tulburată"

Marcel Ciolacu: "Cîțu distruge agricultura. Să desființezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD denotă o minte total tulburată"

"Ziua și nerozia la Cîțu! Să desființezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD pentru susținerea #agriculturii românești pe motiv că ”sunt aprobate de Dragnea” denotă o minte total tulburată, dar și foarte mult tupeu.", a scris șeful PSD, Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Marcel Ciolacu: "Cîțu distruge agricultura. Să desființezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD denotă o minte total tulburată"
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2021   •   15:19

"Voi și guvernul vostru de incompetenți în frunte cu ministrul Oros ați eșuat catastrofal! NU ați luat nici măcar 1 EURO pentru irigații prin PNRR!", acuză Ciolacu. 

"Voi n-ați dat subvențiile, integral și la timp, și nu ați acordat nicio despăgubire fermierilor afectați anul trecut de calamități!

Voi vreți să schimbați și legea #PSD prin care interziceam vânzarea terenurilor către străini! 

Acum vă năpustiți să distrugeți până și programele naționale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii români: Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci etc. Dar vă mirați apoi că ați dus deficitul până la cer și că românii mănâncă 80% din import?! 

Un premier total decuplat de realitate, dar bântuit de tot felul de fantasme, și un ministru al Agriculturii care nu înțelege pe ce lume trăiește nu pot înțelege nevoile agriculturii și societății românești. 

PSD va continua să fie alături de fermierii români pentru a găsi cele mai bune soluții pentru protejarea agriculturii românești, a produselor autohtone și a locurilor de muncă din acest domeniu!"

Florin Cîțu este hotărât să înlăture urmele guvernării pesediste

„Aș vrea să văd că proiectele aprobate de Dragnea în Parlament care nu dau roade nu mai primesc finanțări. Putem aloca bani pentru motorină, dar nu vreau să mai văd finanțate acele proiecte”, a declarat joi Florin Cîțu.

Programul ”Tomata” a avut ”impact zero” în patru ani în care s-au cheltuit aproape 200 de milioane de euro, pentru că importurile de roşii au crescut în toată această perioadă, iar programul a fost fraudat „în foarte multe locuri”, susţine ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros.

Programul ”Tomata” s-a desfăşurat pe o perioadă de patru ani, s-au cheltuit aproape 200 de milioane de euro, iar impactul a fost zero, în sensul că în fiecare an, statistic, importul de tomate a crescut.

De aceea, la cererea legumicultorilor, începând de anul acesta programul se numeşte legume în spaţii protejate şi nu tomate în spaţii protejate, pentru că legumicultorii ne-au spus că şi alte tipuri de legume ar trebui să beneficieze de acest program de minimis.

Iar anul acesta s-au alocat 150 de milioane de lei pentru programul ‘Legume în spaţii protejate’”, a declarat ministrul Agriculturii.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Luminiţa Odobescu şi Antony Blinken au semnat un Memorandum
x close