Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Nu am astfel de intimități cu președintele, să vorbim despre domnul Cioloș!”

Marcel Ciolacu: ”Nu am astfel de intimități cu președintele, să vorbim despre domnul Cioloș!”

Marcel Ciolacu susține că nu îl mai surprinde nimic, în acest moment, la președintele României, Klaus Iohannis, după ce acesta l-a nominalizat de Dacian Cioloș pentru funcția de premier. Totodată, liderul PSD spune că nominalizarea lui Cioloș este un pas spre alegerile anticipate, în cazul în care nu va fi formată o majoritate.

Marcel Ciolacu: ”Nu am astfel de intimități cu președintele, să vorbim despre domnul Cioloș!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    12 Oct 2021   •   15:31

Despre desemnarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier, Marcel Ciolacu spune că este prerogativa constituțională a președintelui României: „Nu vreau să intru în prerogativele constituționale ale președintelui”.

Întrebat dacă nominalizarea lui Dacian Cioloș a fost o surpriză pentru el, liderul PSD a răspuns: „nu mă mai surprinde nimic. Când refuzi desemnarea unui prim-ministru de către partidul care a câștigat alegerile, pe mine în acest moment de la președintele României nu mă mai surprinde nimic”.

Cu privire la o eventuală stabilitate care ar putea fi asigurată de Dacian Cioloș, președintele PSD a spus: „Păi poate există o înțelegere între PNL și USR”, însă nominalizarea, dacă nu se formează o majoritate, reprezintă un pas către alegerile anticipate.

Ciolacu a mai fost întrebat dacă Iohannis a încercat să afle dacă îl susține pe Cioloș pentru funcția de premier.

„Nu am astfel de intimități cu președintele, să vorbim despre domnul Cioloș. Cu domnul președinte vorbesc despre problemele României și despre PSD”, a răspuns Ciolacu.

Liderul PSD a negat faptul că ar fi știut de scenariu încă de luni dimineață: „Nu știam. Eu nu sunt regizor și nu fac scenarii. Nici măcar producător”.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Dacian Cioloş
Parteneri
Şoferul din Baia Mare depistat cu 7 droguri şi-a recuperat permisul!
x close