Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinării și izolării: Nu putem accepta!

Marcel Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinării și izolării: Nu putem accepta!

Marcel Ciolacu a făcut o declarație de presă la sediul din Șoseaua Kiseleff, cu privire la legea carantinării și izolarăii. Liderul PSD susține că acest act normativ este unul prost, iar social-democrații nu pot accepta o astfel de lege.

Marcel Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinării și izolării: Nu putem accepta!
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Maria Sabu    |    13 Iul 2020   •   16:13

„Legea înaintată de către guvernul Orban este o lege proastă, așa cum a fost prezentată atât în Camera Deputaților, iar acum în Senat, Senatul fiind forul decizional. Am încercat la Camera Deputaților, cu ONG-urile, să avem un punct de vedere transparent asupra legii. O să continuăm la Senat dezbaterile, atât cu CSM, cât și cu organizațiile care luptă pentru drepturi și libertăți. Nu putem accepta această lege și nu putem vota această lege”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Mai mult, singurul membru al guvernului care a venit să susțină această lege este domnul secretar de stat Raed Arafat, ca și specialist în ceea ce privește epidemia. Nu au venit în fața parlamentarilor nici primul-ministru, nici ministrul Sănătății și nici ministrul Justiției. Cu alte cuvinte, nu a venit niciun om politic din PNL să susțină această lege, domnul Arafat nefiind un membru de partid, nici PNL, nici PSD.

Ciolacu: Nu introducem articole noi în lege

Domnia sa a venit și ne-a prezentat punctul de vedere de specialist, fără să intrăm în detalii de îngrădire a drepturilor și libertăților. Acest lucru ar fi trebuit să-l facă primul-ministru sau ministrul Justiției”, a spus liderul PSD.

Liderul PSD, dezamăgit de președintele Iohannis

„Eu am o dezamăgire personală față de președintele României, Klaus Iohannis. M-aș fi așteptat să țină cont de importanța acestei legi, să cheme toate forțele politice reprezentate în Parlament pentru o discuție aplicată cu juriști și specialiști cu privire la această lege”, a spus Marcel Ciolacu.

„Această sustragere din spațiul public a președintelui și a primului ministru este nepermisă ținând cont de cu ce avem de a face”, a spus președintele social-democraților

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close