Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu întâlnire cu David Muniz, însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA: "O întrevedere excelentă"

Marcel Ciolacu întâlnire cu David Muniz, însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA: "O întrevedere excelentă"

David Muniz, însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, s-a întâlnit, marţi, cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

Marcel Ciolacu întâlnire cu David Muniz, însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA: "O întrevedere excelentă"
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2021   •   17:41

Întâlnirea cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, are loc după ce fostul ambasador SUA la București, Adrian Zuckerman, a avut o retorică extrem de dură la adresa PSD pe perioada campaniei electorale.

Afirmaţiile fostului ambasador SUA în România au fost făcute în contextul extrădării a doi români, prin cooperare internaţională din MAI în colaborare cu Interpol şi structuri specializate de la nivelul Statelor Unite ale Americii.

Marcel Ciolacu: "Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu domnul David Muniz

"Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Statelor Unite la București

M-am bucurat să găsesc în domnul Muniz un prieten adevărat al României și am decis să lucrăm împreună pentru întărirea tuturor celor trei piloni pe care se bazează politica externă a României: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene și rolul țării noastre în cadrul NATO.

Un subiect extrem de important, mai ales în conjunctura actuală, a fost cel al investițiilor americane în România, în paralel cu necesitatea intensificării schimburilor comerciale.

Partidul Social Democrat este profund atașat relației cu SUA și vom continua să susținem întărirea Parteneriatului Strategic cu o orientare clară spre viitor, în cadrul familiei transatlantice", a scris liderul PSD pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD David Muniz
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close