Antena 3 CNN Politică Întâlnire crucială între Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis

Întâlnire crucială între Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis

Anunțul momentului vine de la Guvern. Klaus Iohannis se va întâlni cu Marcel Ciolacu, chiar înainte ca liderul PSD să plece la Kiev.

Întâlnire crucială între Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis
Sursa foto: Hepta
de Mădălina Mihalache    |    14 Apr 2022   •   14:12

La această întâlnire este posibil să participe și Florin Cîțu, președintele Senatului, pentru că acesta îl va însoți pe Marcel Ciolacu în Ucraina în perioada următoare.

Inițial Marcel Ciolacu a anunțat data de 27 aprilie, însă acum atât el cât și Florin Cîțu spun că dată ar putea fi schimbată și că din motive de securitate nu vor anunța cu mult timp înainte data la care se vor deplasa în țara vecină. 

Cei doi vor vizita zone afectate de război. Florin Cîțu spunea puțin mai devreme că intenționează să meargă la Bucha, cea mai afectată localitate bombardată de armata rusă.

O discuție cu președintele României Klaus Iohannis este anunțată de Marcel ciolacu înainte de această vizită în Ucraina pentru că Marcel Ciolacu spunea puțin mai devreme că el cunoaște Constituția, dar politica externă este atributul președintelui României. Acesta este motivul pentru care dorește să aibă o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, pentru a discuta pe marginea detaliilor privind agendă pe care cei doi președinți ai Parlamentului României o vor avea în vizita pe care o vor efectua în Ucraina. 

Mai mult decât atât, Marcel ciolacu și Florin Cîțu intenționează să aibă o întâlnire cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close