Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Episcopul Ortodox român al Italiei: "Îi mulțumesc pentru toată dedicarea"

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Episcopul Ortodox român al Italiei: "Îi mulțumesc pentru toată dedicarea"

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut vineri, la Roma, o întâlnire cu Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Episcopul Ortodox român al Italiei: "Îi mulțumesc pentru toată dedicarea"
Sursa foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Feb 2023   •   21:04

"Să fii Părinte pentru o familie mare cât o țară, să fii duhovnic pentru cei care și-au făcut casă printre străini este o virtute pe care puțini, cu smerenie, o pot purta! 

Îi mulțumesc Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei pentru primirea călduroasă în spiritul și trupul acestei biserici vii!

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ministrul italian de Interne: ”Roma nu împărtășește miopia altor lideri europeni, precum cei din Austria”

Îi mulțumesc pentru toată dedicarea și efortul pe care le depune necontenit prin acțiuni de voluntariat în spitale, îi mulțumesc pentru aplecarea în har pe care o are în a menține unită comunitarea creștină românească din Italia!", este mesajul transmis de Marcel Ciolacu, vineri seară, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close