Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a răbufnit pe Facebook: "Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern!"

Marcel Ciolacu a răbufnit pe Facebook: "Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern!"

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a transmis un mesaj pe Facebook prin care îl acuză pe Ludovic Orban și pe liberali că, în loc să se ocupe de situația pandemiei din România, "împarte candidaturi în stânga și-n dreapta".

Marcel Ciolacu a răbufnit pe Facebook: "Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern!"
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2020   •   13:00

"Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală.

Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid.

În loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții.

În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul obiectiv al PNL de când a venit la guvernare.

Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor! Degeaba! E în FIREA oamenilor să îi măture la vot!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close