Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!”

Marcel Ciolacu: ”Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!”

Marcel Ciolacu prezintă un scenariu cu privire la dezbaterea moțiunii simple împotriva „ministrului-catastrofă” al Economiei, Claudiu Năsui: „Cum ar fi ca în sala de plen să nu fie politicieni, ci antreprenorii disperați și familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic?”.

Marcel Ciolacu: ”Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    11 Mar 2021   •   14:09

”Cum ar fi ca marțea viitoare, la dezbaterea moțiunii împotriva ministrului-catastrofă al Economiei, în sala de plen să nu fie politicieni?

Ci... în bănci să stea antreprenorii disperați, care contau pe granturile europene blocate din prostie, incompetență sau interese obscure de Năsui.

Să ia cuvântul patronii de firme românești obligați să renunțe la o parte din personal, care nu-și pot plăti angajații cu promisiuni liberale sau useriste.

Să fie prezente familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic, nu din contracte de zeci și sute de milioane de euro cu statul, precum reușește familia de bogătași Năsui!

Despre acești oameni este moțiunea noastră! Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

Năsui - Ei si?

Cum ar fi ca marțea viitoare, la dezbaterea moțiunii împotriva ministrului-catastrofă al Economiei, în sala de plen să nu fie politicieni? Ci... în bănci să stea antreprenorii disperați, care contau pe granturile europene blocate din prostie, incompetență sau interese obscure de Năsui. Să ia cuvântul patronii de firme românești obligați să renunțe la o parte din personal, care nu-și pot plăti angajații cu promisiuni liberale sau useriste. Să fie prezente familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic, nu din contracte de zeci și sute de milioane de euro cu statul, precum reușește familia de bogătași Năsui! Despre acești oameni este #moțiunea noastră! Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 11 martie 2021

PSD a depus la Senat moțiunea simplă: „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”

Partidul Social Democrat a depus, miercuri, moțiunea simplă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”.

Social-democrații îl acuză pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

„Am depus la Senat moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei. ”O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” este titlul acestei moțiuni, o moțiune pe deplin justificată și foarte așteptată de antreprenorii din România, pentru dezastrul pe care l-a lăsat domnul Năsui în cele 70 de zile de când e la cârma Ministerului Economiei”, spunea Radu Oprea, senator PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Povestea spaniolului îndrăgostit de România
x close