Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu susține că nu vor mai exista păcănele în zona rurală: ”În loc să-și cumpere alimente, oamenii pierd toți banii”

Marcel Ciolacu susține că nu vor mai exista păcănele în zona rurală: ”În loc să-și cumpere alimente, oamenii pierd toți banii”

Marcel Ciolacu a declarat că nu vor mai exista păcănele în zona rurală. Potrivit premierului, acestea ar urma să fie organizate în afara orașelor.

Marcel Ciolacu susține că nu vor mai exista păcănele în zona rurală: ”În loc să-și cumpere alimente, oamenii pierd toți banii”
Sursa foto: Hepta
de Roxana Mihăiescu    |    16 Oct 2023   •   09:26

”În primul rând, păcănelele în zona rurală nu au ce căuta. Nu ai ce căuta cu păcănele în fiecare bar, în fiecare comună, în fiecare sat, de acolo trebuie să dispară primele. Cumva, credeţi, că banii, dacă oamenii nu-i cheltuie la păcănele, nu consumă alte lucruri care se întorc prin impozite şi taxe?

Eu trebuie să încurajez oamenii să-i dea la păcănele? Nu, oamenii au grijă de familiile lor, îşi cumpără alimente, ce le trebuie în casă.

Ei, în loc să-şi schimbe televizorul, să-şi cumpere alimente, să-şi hrănească copiii, se îmbătau şi mergeau la păcănele în sat şi se duceau acasă şi spuneau că au pierdut toţi banii.

(...) Din comunităţile rurale trebuie scoase rapid şi, pe urmă, într-o perioadă de timp, organizate, ca în toate statele civilizate, în afara oraşelor, unde există fiscalitate, pot fi controlate şi cu asta s-a încheiat", a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei intervenții la Prima News, notează Aktual24.

Citește și: Un paznic din Găeşti a sunat la 112, după ce a pierdut banii firmei la păcănele. Scenariul cu care a încercat să-i păcălească pe polițiști

Mai mult decât atât, premierul Marcel Ciolacu susține că statul român nu va pierde bani dacă va introduce această măsură, asta pentru că veniturile se echilibrează.

”Veniturile respective o să-mi vină, se echilibrează piaţa".

 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close