Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Părerea mea e că președintele trebuie suspendat"

Marcel Ciolacu: "Părerea mea e că președintele trebuie suspendat"

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, marți, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că președintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat. Este pentru prima dată când liderul social-democrat spune acest lucru.

Marcel Ciolacu: "Părerea mea e că președintele trebuie suspendat"
de Georgiana Adam    |    19 Oct 2021   •   21:54

"Părerea mea e că trebuie suspendat. Preşedintele. Nu am mai zis-o, dar nu ne-ar trebui totuși un Guvern? Eu nu sunt un om care să trăiesc în extreme, eu de felul meu sunt un om mai liniștit și de obicei iau deciziile politice în interiorul partidului", a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, preşedintele PSD, a afirmat acum câteva zile, că ar fi bine ca "Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința şi lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă"

Marcel Ciolacu consideră că ţara noastră a ajuns "captivă unei găști de iresponsabili", preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice.

Social-democratul mai spune că "ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare".

"România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare. 

Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc - nu doar în spitale, dar și în cimitire! - arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis! 

Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia. Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??!

E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate! 

După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să construiască! Datoria președintelui este să găsească #soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, joi, pe pagina de Facebook.

România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor...

Posted by Marcel Ciolacu on Thursday, 14 October 2021

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close