Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Pentru România nu există niciun pericol iminent în această perioadă de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia"

Marcel Ciolacu: "Pentru România nu există niciun pericol iminent în această perioadă de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că pentru România nu există niciun pericol iminent, în această perioadă, de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia.

Marcel Ciolacu: "Pentru România nu există niciun pericol iminent în această perioadă de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia"
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2023   •   23:04

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Digi 24, cât pe periculos este incidentul cu drona americană doborâtă deasupra Mării Negre.

"În primul rând pentru România nu există niciun pericol şi oricum am analiza, cu orice specialist, pentru România nu există niciun pericol iminent în această perioadă de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia sau o implicare directă în Ucraina.

În schimb, România face parte din NATO şi alături de forţele aliate ale parteneriatului strategic cu Statele Unite ajutăm cât putem de mult Ucraina în acest război total nedrept şi incorect", a afirmat preşedintele PSD.

Citiţi şi: Forțele SUA, răspuns exclusiv pentru Antena 3 CNN: "Drona zbura dintr-o locație nedezvăluită de pe Flancul Estic al NATO"

Marcel Ciolacu a adăugat că este exclus ca ţara noastră să iasă din NATO şi să fie neutră.

"În astfel de momente vedem cât este de importantă apartenenţa României la Uniunea Europeană şi la NATO. Este exclus (ca România să iasă din NATO - n.r.). Există voci, am văzut că există şi partide pro-ruse în Bulgaria, apar astfel de lucruri în situaţii de criză", a afirmat Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Rusia
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close