x close

Marcel Ciolacu: PNL a dus România pe locul 2 în UE la creșterea prețurilor alimentelor

04 Iun 2020   •   18:59
Marcel Ciolacu: PNL a dus România pe locul 2 în UE la creșterea prețurilor alimentelor Hepta

Marcel Ciolacu susține că ar fi crescut cu 6,7% prețurile bunurilor alimentare, în timpul guvernării PNL. România este pe locul doi în Uniunea Europeană, la acest capitol.

„Nu au fost în stare să pună România în topurile Uniunii Europene cu vreun plan de salvare a economiei sau de absorbție de fonduri europene - NU EXISTĂ NICI ACUM AȘA CEVA! În schimb, au reușit cu prețurile. A doua cea mai mare creștere din UE la bunuri alimentare – o #majorare de 6,7%! În doar 7 luni, au prăbușit #niveluldetrai al românilor! Toate prostiile lor, toată hoția lor, toată debandada din economie este decontată #exclusiv de români și de firmele românești!


Dacă adăugăm la asta șomajul galopant, împrumuturile fără precedent, deficitul bugetar uriaș și investițiile străine care fug din România avem tabloul complet al guvernării: PNL = FALIMENT! Trebuie să ne unim și să oprim aceste petarde economice să mai ia decizii pentru români! PSD are un program de relansare economică cu 28 de măsuri care reprezintă un sprijin direct, real, coerent și consistent pentru a stopa prăbușirea. Nu vom ezita să îl punem în practică!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Parteneri
Parteneri
sati