Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, prima reacție după ce președintele l-a desemnat premier pe Florin Cîțu

Marcel Ciolacu, prima reacție după ce președintele l-a desemnat premier pe Florin Cîțu

Marcel Ciolacu a comentat, marți seară, la Antena 3, desemnarea lui Florin Cîu ca premier de către președintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu, prima reacție după ce președintele l-a desemnat premier pe Florin Cîțu
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    22 Dec 2020   •   19:25

"Noi nu am dorit să participăm la această mascaradă făcută la adresa voturilor românilor, democrației și a Constituției de către președintele României. PSD, cu toate că a câștigat alegerile, prin implicarea grosolană într-o democrație de către președintele României, mai ales că s-a și antepronunțat ce dorește și cum și-l dorește pe domnul Cîțu, groparul economiei românești, în ultimul an de zile, vom intra în opoziție și vom avea cea mai dură opoziție pe care a avut-o până acum PNL", a spus Marcel Ciolacu, la Ediția specială moderată de Sabina Iosub.

Întrebat dacă social-democrații pregătesc suspendarea președintelui Klaus Iohannis, Ciolacu a răspuns:

"Am zis de la început că este un act extrem suspendarea, mai ales când avem în față o criză sanitară și o criză economică, culmea, declanșată de domnul Cîțu. Haideți să depășim... Faptele președintelui Iohannis rămân în continuare, nu se prescriu", a precizat liderul PSD.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu premier, marți seara. Acesta are la dispoziție 10 zile să formeze guvernul, dar după consultări, liderii coaliției au spus că miercuri seara Executivul va fi votat.

„Cu ocazia consultărilor, liderii formațiunilor care formează coaliția de centru dreapta s-au prezentat împreună și au propus un candidat pentru poziția de prim-ministru. Așadar, luând în considerare toate acestea, am decis să îl desenez pe domnul Florin Cîțu pentru poziția de prim-ministru”, a spus Klaus Iohannis.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close