Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Indiferent de provocări, suntem mai puternici atunci când suntem uniți"

Marcel Ciolacu: "Indiferent de provocări, suntem mai puternici atunci când suntem uniți"

Indiferent de provocări, suntem mai puternici atunci când suntem uniți, spune Marcel Ciolacu, la evenimentul organizat în București pentru a marca Ziua Unirii Principatelor Române.

de Georgiana Adam    |    24 Ian 2024   •   13:08

"În toate momentele de cumpănă ale țării, poporul român a fost de fiecare dată capabil de eforturi naționale uriașe. Când totul părea împotrivă, românii au demonstrat o solidaritate impresionantă în fața provocărilor și a amenințărilor. Au arătat că știu să fie uniți și determinați în realizarea unui interes național comun. Iar Unirea, așa cum au văzut-o înaintașii noștri, reprezintă simbolul puterii noastre colective, a capacității noastre de a depăși obstacolele și de a construi, împreună, un viitor mai bun. Datoria noastră este să-i omagiem azi pe cei care au contribuit la realizarea acestui ideal. Oameni obișnuiți și lideri luminați deopotrivă, care au avut viziunea de a-și uni forțele pentru binele comun", a declarat Marcel Ciolacu.

El apreciază că "indiferent de provocări, suntem mai puternici atunci când suntem uniți".

"Trebuie să lucrăm împreună tocmai pentru ceea ce ne definește ca națiune, ne păstrează valorile, ne oferă o viață mai bună și un viitor plin de speranță copiilor noștri! Doar așa demonstrăm că luptăm pentru România! Îmi doresc ca spiritul acestui loc sacru, Mormântul Ostașului Necunoscut, să ne inspire și să ne amintească întotdeauna că, indiferent de provocări, suntem mai puternici atunci când suntem uniți. Uniți, într-o țară stabilă - politic și economic, în care niciun cetățean să nu se simtă lăsat în urmă! Uniți, într-o Românie respectată pe plan extern, care să-și apere cu tărie interesele! Uniți, putem privi cu încredere spre viitor, conștienți că putem depăși orice provocare atunci când suntem solidari", a încheiat premierul.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close