Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Cîțu vinde România pentru profiturile prietenilor săi"

Marcel Ciolacu: "Cîțu vinde România pentru profiturile prietenilor săi"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj critic la adresa Guvernului Cîţu pe care îl acuză că vinde România în plină criză: "nicio ţară nu şi-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când ţara a fost la pământ.

Marcel Ciolacu: "Cîțu vinde România pentru profiturile prietenilor săi"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   17:45

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu a dat asigurări că PSD nu va accepta niciodată ca bunurile cele mai de preț și mai profitabile ale statului român să fie vândute pe nimic. El a subliniat că dacă va fi nevoie vor protesta şi în stradă.

"Cîțu – vânzătorul României ! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații !

Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului", a spus Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu: "Planul lor e clar. Cîțu vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi"

"Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ.

Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi!

Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății.

Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării", a mai scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu: ”Cîțule, ești mitoman! Mai rău, ești și inuman!”

Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîțu că minte o țară întreagă ”că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială.

”Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…

Adevărul este simplu și se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de tine, Florin Cîțu, ca ministru al Finanțelor:

Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puțin decât pretinzi, mitomanule!

 Ai tăiat anul trecut investițiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Și asta în an de pandemie, când tu și Orban tocați aiurea banii țării pe afaceri de partid gen Unifarm!

Salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne țin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu", a mai scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Încă un pacient a decedat după incendiului de la "Matei Balș". Bilanţul: 11 morţi

"Să te folosești de morții de la “Matei Balș” pentru a-ți argumenta austeritatea ne arată, Cîțule, că ești expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!”, scrie liderul PSD, Macel Ciolacu, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close