Antena 3 CNN Politică Reacția lui Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a anunțat că participă la ședința de Guvern

Reacția lui Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a anunțat că participă la ședința de Guvern

Marcel Ciolacu a reacționat joi seara pe Facebook după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va participa la ședința de Guvern. Președintele PSD a afirmat că Ludovic Orban l-a chemat pe șeful statului la ședința de Guvern ca „să prezideze eșecul guvernării PNL, ca să salveze aparențele”.

Reacția lui Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a anunțat că participă la ședința de Guvern
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    05 Noi 2020   •   19:04

„După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL, ca să salveze aparențele. Dar adevărul este că sunt dispuși să sacrifice tot pentru o mână de voturi”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis va participa joi seara, de la ora 19.00, la ședința de Guvern de la Palatul Victoria.

"Sunt de făcut o serie de anunțuri legate de gestionarea pandemiei pe care urmează să le auziți la începutul ședinței de Guvern. A existat o colaborare permanentă între Guvern și Palatul Cotroceni și nu este decât o continuare a acestui parteneriat, nu este nimic anormal.

Iar prezența președintelui la ședința de Guvern face pare din atribuțiile lui constituționale și e foarte bine că va face acest luru", a spus, în exclusivitate pentru Antena 3, Tănase Stamule, consilier al premierului Ludovic Orban.

Potrivit unor surse guvernamentale, în aceast seară ar putea fi anunțată interzicerea deplasărilor pe timpul nopții, cel mai probabil în intervalul 22:00-6:00. Măsura ar putea fi aplicată doar în localitățile cu o rata mare a infecțiilor, însă se discută și posibilitatea de a fi introdusă la nivel național.

După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL, ca să salveze aparențele. Dar adevărul este că sunt dispuși să sacrifice tot pentru o mână de voturi!!!

Posted by Marcel Ciolacu on Thursday, November 5, 2020

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close