Antena 3 CNN Politică Propunerea făcută de Marcel Ciolacu lui Iohannis: "N-am primit încă răspuns"

Propunerea făcută de Marcel Ciolacu lui Iohannis: "N-am primit încă răspuns"

Marcel Ciolacu a declarat, luni seară, că își dorește un pact pentru sănătate de la preşedintele Klaus Iohannis. Până acum, însă, nu a primit niciun răspuns în acest sens de la șeful statului. Liderul PSD avertizează că situația în România devine tragică. "Mai avem o săptămână şi sistemul sanitar de blocheată", moment în care "situaţia din România devine tragică".

Propunerea făcută de Marcel Ciolacu lui Iohannis: "N-am primit încă răspuns"
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    26 Oct 2020   •   23:45

"Noi nu dorim să ne unim să depăşim această criză. Sunt aceste dispute care vor continua. Eficienţa Guvernului o vedem şi pe aceasta. Eu am dorit un pact pentru sănătate de la preşedinte. N-am primit încă răspuns. Fiecare dintre noi are dreptul de a greşi şi de a se îndrepta.

Trebuie să vedem în primul rând care sunt urgenţele şi să lăsăm specialiştii să comunice şi să retragem politicienii măcar în ceea ce priveşte pandemie. Mai avem o săptămână şi sistemul sanitar se blochează. Asta spun specialiştii", a mai spus liderul PSD, la postul B1 Tv.

Marcel Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru! Pentru mulți din români va fi deja prea târziu

Şi săptămâna trecută, Marcel Ciolacu i-a cerut lui Klaus Iohannis să cheme toate partidele în vederea creării unui pact pentru sănătate. De asemenea, şeful PSD atrage atenţia că suntem la limita unui dezastru sanitar.

"S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați!

Iohannis trebuie să renunțe la aura de "Otto cel Mare" și să cheme URGENT toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România.

Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!", este mesajul transmis de Marcel Ciolacu, prin intermediul contului de Facebook.

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close