Antena 3 CNN Politică Ciolacu: ”Acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis!”

Ciolacu: ”Acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis!”

Marcel Ciolacu susține că, indiferent de numele premierului propus de Klaus Iohannis, ”adevăratul program de guvernare” este același: sărăcie, frig și foame.

Ciolacu: ”Acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    12 Oct 2021   •   10:01

”Sărăcie, Frig și Foame - acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloș sau Cîțu!

După doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență. România are azi cea mai scumpă piață spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare.

Iar în vreme ce ei caută majorități iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini”, susține Marcel Ciolacu. 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close