Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Au existat politicieni, și la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine

Ciolacu: Au existat politicieni, și la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine

Marcel Ciolacu afirmă că Partidul Naţional Liberal este ”de departe” cea mai ”nereformată” formaţiune politică din România. Liderul PSD îi acuză pe liberalii că promovează pe listele de candidaţi ”traseişti” şi că îşi doresc puterea pe toate palierele administraţiei.

Ciolacu: Au existat politicieni, și la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    27 Oct 2020   •   18:15

”Noi am ales calea de a duce, de această dată, cei mai buni specialişti în Parlament, mai ales în domeniul sănătăţii, şi mă uit pe lista PNL-ului, unde au rămas traseiştii. (..) Fără nicio reţinere vă spun că PNL în acest moment este cel mai nereformat partid din România, de departe”, a spus Marcel Ciolacu, luni seară, la B1 TV.

Liderul PSD a criticat PNL, susţinând că liberalii şi doresc puterea deplină, la orice nivel al administraţiei.

”Le reamintesc că au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine”, a declarat Marcel Ciolacu. Acesta a adăugat că ”noua abordare a PSD” privind recrutarea de specialişti se regăseşte ”în toate judeţele şi în toate domeniile”.

"Domnii Rafila și Cercel sunt cei mai buni specialiști din România. Noi am ales să aducem cei mai buni specialiști. La PNL au rămas traseiştii pe listă. PNL este cel mai nereformat partid din România! La Buzău, am venit cu profesori. După ce va trece criza sanitară, trebuie să vedem ce facem cu educația.", a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat cum vor putea fi colegi specialiştii în medicină promovaţi de PSD cu alţi candidaţi ai partidului care neagă eficienţa măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Ciolacu a răspuns că ”Parlamentul reprezintă pe toată lumea”.

”Toată lumea trebuie să se regăsească în Parlament. Ce facem, îi alegem numai pe cei care gândesc numai ca noi să ne reprezinte? Mi se pare o abordare greşită”, a conchis Ciolacu.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close