Antena 3 CNN Politică Ciolacu: "Poziția noastră e fermă în susținerea aderării Republicii Moldova la UE, alături de Ucraina"

Ciolacu: "Poziția noastră e fermă în susținerea aderării Republicii Moldova la UE, alături de Ucraina"

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, lider PSD, i-a transmis, marți, ambasadorului Republicii Moldova la București, Victor Chirilă, poziția fermă a României în susținerea aderării la Uniunea Europeană a Republicii Moldova, alături de Ucraina și Georgia.

Ciolacu: "Poziția noastră e fermă în susținerea aderării Republicii Moldova la UE, alături de Ucraina"
Sursa foto: Agerpres Foto/ Liviu Sova
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2022   •   16:14

"Miza mea este o Românie stabilă și prosperă într-o vecinătate stabilă și prosperă. Iar acest lucru nu poate fi făcut fără a susține cu tărie parcursul european al Republicii Moldova”, transmite Marcel Ciolacu.

El i-a transmis lui Victor Chirilă, Ambasadorul Republicii Moldova la București, poziția fermă a României în susținerea aderării la Uniunea Europeană a Republicii Moldova, alături de Ucraina și Georgia.

România sprijină "pe deplin" integrarea Ucrainei în Uniunea Europeană, la fel cum susține integrarea Republicii Moldova și a Georgiei, a anunțat, marți, președintele Klaus Iohannis.

"România sprijină pe deplin integrarea Ucrainei, precum și a Republicii Moldova și a Georgiei, în Uniunea Europeană. Locul acestor parteneri ai UE este în cadrul familiei europene, iar România va face tot posibilul pentru ca acest lucru să devină realitate", a spus Klaus Iohannis.

Miza mea este o Românie stabilă și prosperă într-o vecinătate stabilă și prosperă. Iar acest lucru nu poate fi făcut...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 1 martie 2022

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close