Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Vom merge cu propunere de premier la Cotroceni"

Marcel Ciolacu: "Vom merge cu propunere de premier la Cotroceni"

Marcel Ciolacu susține că PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier, însă nu a spus foarte clar dacă va accepta să intre la guvernare cu un premier din partea PNL.

Marcel Ciolacu: "Vom merge cu propunere de premier la Cotroceni"
Sursa foto: Captură Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    04 Noi 2021   •   12:39

Întâlnire de gradul zero între Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu.

Liderii PSD şi PNL discută astăzi despre o eventuală coaliție de guvernare.

Condițiile PSD sunt însă extrem de multe şi greu de acceptat de liberali.

Marcel Ciolacu a fost prezent la sediul PSD, unde a spus că indiferent de ce decizie va fi luată, preşedintele Klaus Iohannis va respecta Constituţia României.

"O să mergem cu programul de guvernare, cu măsurile pe care considerăm noi că trebuiesc luate urgent şi chiar suntem optimişti că trebuie să venim cu o soluţie. Considerăm că românii s-au săturat de clasa politică, fără să aibă nicio soluţie până în acest moment.

Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni. Aşa este constituţional. Cu funcţia de premier mergi la Cotroceni, la consultări.

Nu am avut nicio discuţie despre nicio funcţie. Toate măsurile au fost pe măsurile urgente care trebuiesc luate. Sunt ferm convins că şi eu şi domnul Iohannis vom respecta Constituţia României. Vom merge cu o propunere de prim-ministru. Şi noi şi domnul preşedinte suntem obligaţi să respectăm Constituţia", a declarat liderul social-democrat.

Întâlnirea de gradul zero dintre Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu are loc la ora 16:00.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close