Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Vor fi mai multe majorări de la 1 ianuarie!"

Marcel Ciolacu: "Vor fi mai multe majorări de la 1 ianuarie!"

Marcel Ciolacu a declarat, duminică, după negocierile cu PNL, că soarta pensiilor şi alocaţiilor va fi decisă în zilele următoare.

Marcel Ciolacu: "Vor fi mai multe majorări de la 1 ianuarie!"
de Iulia Gorgorin    |    14 Noi 2021   •   14:42

PNL şi PSD au continuat şi astăzi negocierile pentru formarea unui nou guvern, Justiţia, Munca şi Finanţele fiind capitolele din programul de guvernare rămase încă în dezbatere.

Negocierile vor continua cu PNL, tocmai pentru că au rămas foarte multe nediscutate, cum ar fi ce se întâmplă cu Justiția și Finanțele.

Cred că săptămâna viitoare, vom fi în măsură să prezentăm întregul capitol pe muncă, pe fiecare capitol, atât pe alocaţii, pe pensia minimă. Este vorba despre un pachet integrat, care cuprinde pensii, alocaţii şi aşa mai departe. Săptămâna viitoare vom prezenta acest pachet, în funcţie de execuţia bugetară.

Vor fi mai multe majorări de la 1 ianuarie 

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că una dintre variantele cu care PNL și PSD se vor duce la Palatul Cotroceni, în privința premierului, este aceea ca acesta să fie dat, prin rotație, de cele două partide.

„Urmează să mergem la președintele României cu două variante și să stabilim care să fie. Președintele României este îndreptățit prin Constituție să desemneze premierul”, a spus duminică Marcel Ciolacu, la finalul negocierilor cu PNL.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Atac cu rachete, lansat de teroriștii Hamas asupra Tel Avivului
x close