Antena 3 CNN Politică Marian Sârbu susţine că a primit telefon de intimidare pentru a nu participa la dezbaterea ISD

Marian Sârbu susţine că a primit telefon de intimidare pentru a nu participa la dezbaterea ISD

Marian Sârbu susţine că a primit telefon de intimidare pentru a nu participa la dezbaterea ISD
Sursa foto: Marian Sârbu
22 Ian 2010   •   15:33

Vicepreşedintele PSD, Marian Sârbu a declarat vineri, în cadrul unei dezbateri organizate de Institutul Social Democrat că i s-ar fi sugerat telefonic de anumiţi coleghi de partid să nu participe la acest eveniment deaoarece nu ar fi privit cu ochi buni la nivelul actualei conduceri a PSD.
Sârbu a relatat că a fost sunat înainte de ?o persoană importantă? care i-a sugerat că prezenţa sa la eveniment nu ar fi o soluţie sănătoasă şi că ar putea fi interpretată ca un semnal în favoarea uneia sau alteia din taberele din PSD.
?Cine vrea să vină nu poate fi împiedicat de nimeni?, a comentat Sârbu.
Cum la dezbatere au absentat Geoană , Viorel Hrebenciuc şi o bună parte din staff-ul de conducere al PSD, cei prezenţi: Adrian Năstase, Victor Ponta, Miron Mitrea, Adrian Severin, dar şi Ion Iliescu şi Cristian Diaconescu au putut trage concluziile de rigoare.
?Am pornit această dezbatere dintr-o ideea de hrană pentru spirit. Nimeni nu poate porni într-o bătălie politică fără să fie hrănit ideologic. Nu suntem mercenari politici, nu plecăm într-o tabăra sau alta pentru că se dă un mesaj pe telefonul mobil. Putem găsi liantul în această zonă a principiilor. Avem nevoie de un upgrade, de o aducere la zi a platformei noastre doctrinare?, a reacţionat Năstase la auzul presiunilor făcute asupra lui Sârbu.
Fostul ministru al M;uncii a evitat la final să precizeze cine l-a sunat sau dacă s-au făcut presiuni asupra sa să nu onoreze astăzi invitaţia ISD.
?Nu au fost presiuni. Nu vă pot explica? a răspuns Sârbu la întrebările insistente ale presei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciolacu: Trebuie făcute deduceri pentru impozitarea muncii
x close