Antena 3 CNN Politică Marko Bela la Palatul Victoria. Start în negocierile pentru formarea unui guvern Croitoru

Marko Bela la Palatul Victoria. Start în negocierile pentru formarea unui guvern Croitoru

Marko Bela la Palatul Victoria. Start în negocierile pentru formarea unui guvern Croitoru
Sursa foto: Marko Bela
16 Oct 2009   •   11:31

Liderul UDMR, Marko Bela, a sosit la sediul Guvernului, dând startul negocierilor pe care noul premierul desemnat Lucian Croitoru intenţionează să le înceapă cu partidele politice pentru constituirea viitorului Cabinet. Tot la Palatul Victoria se află şi preşedintele PDL, Emil Boc.
Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a ajuns la sediul Guvernului la prima oră a dimineţii, înaintea premierului în exerciţiu Emil Boc, după ce a anunţat anterior că intenţionează să înceapă vineri consultările cu partidele pentru constituirea viitorului Cabinet.
Negocierile se anunţă lungi şi dure, întrucât PSD, PNL şi minorităţile îl susţin în continuare pe Klaus Johannis pentru funcţia de şef al Executivului.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară, la o emisiune transmisă de de Antena 3, că liberalii se vor întâlni cu Lucian Croitoru dacă vor fi invitaţi şi îi vor spune că nu are calitatea de premier, susţinând că nu vor cădea "în capcana ordinară" a lui Băsescu cu Guvernul de uniune naţională.

Referendu-se la premierul desemnat de şeful statului, preşedintele PSD, Mircea Geoană a declarat la rândul său, joi, că "Lucian este băiat bun", apreciind însă că acesta este "un pion de sacrificiu al lui Traian Băsescu".

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close