Antena 3 CNN Politică Mazăre, despre autosesizările procurorilor DNA: "Au găsit canci!" (VIDEO)

Mazăre, despre autosesizările procurorilor DNA: "Au găsit canci!" (VIDEO)

Mazăre, despre autosesizările procurorilor DNA: "Au găsit canci!" (VIDEO)
Sursa foto: mazare
12 Aug 2009   •   15:19

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că toate contractele de publicitate încheiate de primărie sunt perfect legale. Edilul a ţinut să facă precizări ironice despre informaţia potrivit căreia procurorii DNA vor verifica modul în care au fost atribuite mai multe contracte către televiziunea locală din Constanţa. În opinia sa, procurorii au găsit şi vor găsi..."canci".

?Bineînţeles, în maniera clasică, procurorii DNA s-au autosesizat şi vin să verifice alte contracte! Sunt sătul! Tot ce am făcut în Constanţa ca primar a fost verificat de procurori la ordin. De fiecare dată a trebuit să vin să dau explicaţii. Ba despre contractul de asfaltare, ba despre contractul de la spital. Au găsit canci! Şi tot aşa din canci în canci o ţin de ani de zile? a spus primarul constănţean în stilu-i caracteristic.

Pentru cei care nu cunosc sensul cuvântului folosit de primarul Mazăre, dăm definiţia din Dicţionarul explicativ al limbii române: "cánci adj. ? Nimic, zero, absolut deloc (argou), din ţigănescul kanč".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mazare DNA
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close