Antena 3 CNN Politică Mihai Chirica, lămuriri cu privire la declarația de avere: Demonstrez tuturor că am dreptate

Mihai Chirica, lămuriri cu privire la declarația de avere: Demonstrez tuturor că am dreptate

Mihai Chirica, lămuriri cu privire la declarația de avere: Demonstrez tuturor că am dreptate
17 Iun 2019   •   18:46

Mihai Chirica a adus lămuriri cu privire la declarația sa de avere, unde recent a apărut o nouă casă de lux pe numele fetelor de gimnaziu.


”Fosta soție nu era în localitate, ea trebuie să facă acest lucru, ea a fost plecată pe data de 15, m-a rugat să fac eu acest lucru. Nu e vreo umbră de îndoială că am ceva de ascuns. Demonstrez tuturor că am dreptate. Fosta soție începe mâine serviciul și le trece în declarație de avere, apoi eu le scot. 

Casa a fost proprietatea noastră când eram căsătoriți în 2012. Apoi a rămas în grija mamei, iar casa a fost împărțită prin hotărâre judecătorească. Noi, părinții, am decis ca această casă să fie a fetelor. Am luat hotărârea să rămână casa fetelor când eram căsătoriți.

Fosta mea soție e funcționar public, lucrează într-o altă instituție. Trebuie să își afișeze declarația de avere ca bunurile oricărui copil să se regăsească undeva. Ea nu era în localitate, am făcut acest lucru pentru ea, o să și-o treacă acum când ajunge, a declarat Mihai Chirica, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close