Antena 3 CNN Actualitate Răsar vilele în familia primarului Iaşului, Mihai Chirica. Fiicele sale de gimnaziu au o casă de lux pe numele lor

Răsar vilele în familia primarului Iaşului, Mihai Chirica. Fiicele sale de gimnaziu au o casă de lux pe numele lor

Răsar vilele în familia primarului Iaşului, Mihai Chirica. Fiicele sale de gimnaziu au o casă de lux pe numele lor
Sursa foto: Sursă foto: Facebook
17 Iun 2019   •   13:45

Thea şi Mălina Chirica, fiicele de clasa a VII-a, respectiv clasa a IV-a ale edilului din Iaşi, Mihai Chirica, deţin o casă de lux situată în municipiul Iaşi.

Vila are 240 de metri pătraţi şi a fost trecută pe numele copiilor după ce edilul a divorţat de fosta sa nevastă, potrivit Adevărul Iași.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Primăriei Iaşi, Mihai Chirica are domiciliul legal chiar în vila deţinută de fiicele sale, pe care a declarat-o public abia acum.

Surse apropiate primarului spun că acesta locuieşte într-o altă vilă, situată în Platoul Însorit, cartier învecinat. Acea vilă ar fi deţinută de soacra lui Chirica, care deţine afaceri în domeniul alimentar. 

Săptămâna trecută, publicaţia online Reporteris a dezvăluit că fiul de un an şi 11 luni al primarului Mihai Chirica, Ştefan, a devenit proprietar al unui case şi a unui teren situat în zona centrală a Iaşului după ce a plătit 250.000 de euro în schimb. 
 

×
Subiecte în articol: fiice vile Iași Mihai Chirica
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close