Antena 3 CNN Politică Tudose, acuzații grave: Klaus Iohannis este dezinformat de cei de la PNL: "Doamne, păzește-ne de ăștia"

Tudose, acuzații grave: Klaus Iohannis este dezinformat de cei de la PNL: "Doamne, păzește-ne de ăștia"

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a afirmat, luni, la Antena 3, că liberalii l-au dezinformat pe șeful statului când i-au raportat cifrele despre paturile disponibile la ATI. "Mie asta mi se pare cea mai mare boacănă pe care o face Guvernul", a spus Tudose.

Tudose, acuzații grave: Klaus Iohannis este dezinformat de cei de la PNL: "Doamne, păzește-ne de ăștia"
Sursa foto: Antena 3
de Dan Gabor    |    09 Noi 2020   •   22:45

"Câteodată chiar sunt îngrozit de faptul că este dezinformat președintele. Mie asta mi se pare cea mai mare boacănă pe care o face Guvernul, că se duc și îl informează greșit pe președinte. Fiindcă președintele nu-și culege el informațiile cu coșulețul în pădurea cu ciuperci. I le livrează Guvernul.

I le livrează greșit! Vă aduc aminte de bâlbâiala cu paturile, de săptămâna trecută: a ieșit președintele și a spus 'am dublat numărul de paturi de la ATI, că așa i-a spus Tătaru. Și vă aduc aminte: aprilie, Tătaru - 'avem 4.000 de paturi. În septembrie i-au spus președintelui că sunt 3.085, că așa a ieșit președintele. Deci, așa de mult s-au ocupat și au crescut încât mai dispăruseră niște paturi.

După aia a venit președintele și ne-a spus acum trei săptămâni că s-a dublat numărul de paturi la ATI. Ca după două săptămâni să iasă iar cineva de la Guvern și să spună că sunt 1.200. Nu vă dă eroare? Și-atunci, dacă astea 1.200 sunt cele dublate, înseamnă că înainteau fost 600. Și dacă erau 600, care din alea 4.000 de la început erau astea 600.

Deci, îți faci cruce, zici 'Doamne ferește-ne și păzește-ne de ăștia'... Cam pe aici suntem", a spus Mihai Tudose, în emisiunea "Subiectiv" moderată de Răzvan Dumitrescu.

×
Subiecte în articol: mihai tudose PNL
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close