Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, despre vizita premierului Orban în spitale: O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț

Mihai Tudose, despre vizita premierului Orban în spitale: O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț

Mihai Tudose îl critică pe premierul Ludovic Orban pentru vizita de luni în spitalele din Capitală: „ O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț! O demisie ar mai curăța un pic din această mizerie”.

Mihai Tudose, despre vizita premierului Orban în spitale: O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    17 Noi 2020   •   18:00

„Cu bocancii prin cenușă... Ieri, 16 noiembrie 2020, a fost o zi memorabilă! A fost ziua când Orban (Ludovic) a aflat că sunt spitale în București. Se pare că primul care a aflat a fost Orban-premieru’. Acesta l-a informat pe Orban-PNL.

Au întrebat la mediu dacă mai este în atmosferă fum și cenușă de la Neamț și dl ministru le-a spus că sunt în siguranță. Și atunci au plecat împreună cu noul-primar-general-dă-București în inspecție!!! Evident la spitale! Să vadă unde locuiesc ele, spitalele, și ce fac ele pe timp de pandemie și să numere ei prizele și extinctoarele”, a scris pe Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Vicepreședintele PSD a continuat ironia afirmând că a fost „o zi obositoare, dar plină de succes”.

„Toată lumea a văzut cum primarul e cu el, e cu PNL. Și poate nu mai iese pnl pe locu’ 3 la alegeri... și poate Orban-PNL îl mai ține pe Orban-premierul și după alegeri.. Aceasta a fost ziua de ieri a celor doi Orban. O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț! O demisie ar mai curăța un pic din această mizerie”, a conchis Mihai Tudose.

×
Subiecte în articol: PSD mihai tudose Ludovic Orban PNL
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close