Antena 3 CNN Politică Cu ce nume de miniștri merge PSD la negocieri - surse

Cu ce nume de miniștri merge PSD la negocieri - surse

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier. Liderul social-democrat nu a spus însă foarte clar dacă va accepta să intre la guvernare cu un premier din partea PNL.

Cu ce nume de miniștri merge PSD la negocieri - surse
Sursa foto: agerpres
de Gabriel Dano    |    04 Noi 2021   •   16:27

"O să mergem cu programul de guvernare, cu măsurile pe care considerăm noi că trebuiesc luate urgent şi chiar suntem optimişti că trebuie să venim cu o soluţie. Considerăm că românii s-au săturat de clasa politică, fără să aibă nicio soluţie până în acest moment.

Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni. Aşa este constituţional. Cu funcţia de premier mergi la Cotroceni, la consultări.

Nu am avut nicio discuţie despre nicio funcţie. Toate măsurile au fost pe măsurile urgente care trebuiesc luate. Sunt ferm convins că şi eu şi domnul Iohannis vom respecta Constituţia României. Vom merge cu o propunere de prim-ministru. Şi noi şi domnul preşedinte suntem obligaţi să respectăm Constituţia", a declarat Marcel Ciolacu.

Antena 3 a aflat, pe surse, lista de miniștri cu care PSD va merge la negocierile extrem de importante pentru formarea unui viitor guvern.

Vasile Dîncu - vicepremier

Leonard Badea - ministru de Finanțe

Mihai Tudose - ministru de Interne/ ministrul Apărării

Sorin Grindeanu - ministrul Transporturilor

Gabriela Firea - ministrul Muncii/ ministrul Mediului

Alexandru Rafila - ministrul Sănătății

Paul Stănescu - ministrul Agriculturii

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close