Antena 3 CNN Politică Ministrul Agriculturii: Nu-mi depun demisia. Nici nu confirm, nici nu infirm întoarcerea la Bruxelles

Ministrul Agriculturii: Nu-mi depun demisia. Nici nu confirm, nici nu infirm întoarcerea la Bruxelles

Ministrul Agriculturii: Nu-mi depun demisia. Nici nu confirm, nici nu infirm întoarcerea la Bruxelles
17 Iun 2010   •   13:13

Vehiculat ca unul din posibilii remaniabili, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitrua a infirmat aceste zvonuri arătând că nu s-a discutat nimic la Guvern despre remaniere şi că nici nu are vreun motiv pentru a-şi depune demisia. Ministrul, de formaţie technocrat, îşi reproşează cel mult o prea slabă comunicare cu PDL.

?Nu mi-am depus demisia şi nici nu o depun", a declarat vădit amuzat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Mihail Dumitru a precizat că nu s-a discutat în Guvern de remaniere."Nu am o aşteptare de a fi remaniat. Sunt un ministru în funcţie, de ce m-aş aştepta să fiu remaniat? Sunt zvonuri", a arătat ministrul.

Mihail Dumitru a recunoscut că singurele reproşuri primite la adresa sa s-au referit la faptul că nu a comunicat mai mult cu PD-L-ul. "Parlamentari, membri ai comisiilor mi-au reproşat că nu am comunicat foarte mult cu partidul, cu PDL-ul, deşi am fost în Parlament de fiecare dată când am fost invitat, deşi am fost la Comisii o dată pe lună, aşa cum prevede regulamentul camerelor. Nu am primit reproşuri în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene. Avem cea mai mare rată a absorbţiei pe toate fondurile din România. Am absorbit în totalitate fondurile pe 2009, iar ieri (miercuri - n.r.) am semnat pe fondul european de pescuit primele cinci proiecte în valoare de 4,7 milioane euro. Astăzi semnăm alte nouă proiecte în valoare de 27 milioane euro", a explicat Mihail Dumitru.

În ceea ce priveşte posibila sa întoarcere la Bruxelles, despre care unele surse parlamentare susţin că ar fi provocată de o ofertă de muncă la nivelul CE, Mihail Dumitru a răspuns că este o opţiune personală, adăugând că nici nu confirmă, nici nu infirmă această variantă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close