Antena 3 CNN Politică Ministrul Sportului: Organizarea Turneului WTA în România va fi foarte importantă pentru promovarea ţării

Ministrul Sportului: Organizarea Turneului WTA în România va fi foarte importantă pentru promovarea ţării

Ministrul Sportului: Organizarea Turneului WTA în România va fi foarte importantă pentru promovarea ţării
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Dec 2013   •   16:22
Minsitrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că turneul de tenis WTA, care va fi organizat începând cu 2014 în România, va fi foarte important pentru promovarea ţării noastre având în vedere valoarea lui.
"Acum două săptămâni s-a promulgat hotărârea de guvern referitoare la turneul WTA de la Budapesta, care pentru 2014 se va muta în România. Este o reuşită, trebuie să mulţumim Federaţiei Române de Tenis şi domnului George Cosac pentru implicare şi pentru faptul că a reuşit să convingă federaţia internaţională să mute un turneu de importanţă în România. E important şi pentru promovarea ţării, valoarea turneului este un lucru foarte bun pentru România", a declarat minsitrul Nicolae Băncioiu, conform Mediafax.
Turneul ar urma să aibă loc în perioada 8-14 iulie, imediat după încheierea unuia dintre cele mai prestigioase turnee de Grand Slam, respectiv Wimbledon.
Jucătoarea Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Budapesta. În capitala Ungariei s-a mai impus şi Ruxandra Dragomir Ilie, în 1996.
 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close