Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Doamna Kovesi şi domnul Niţu ar trebui să facă puţin curat în nişte zone murdare ale fostului DNA

Mircea Badea: Doamna Kovesi şi domnul Niţu ar trebui să facă puţin curat în nişte zone murdare ale fostului DNA

Mircea Badea: Doamna Kovesi şi domnul Niţu ar trebui să facă puţin curat în nişte zone murdare ale fostului DNA
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Iul 2015   •   00:53

Mircea Badea a explicat, în ediţia de miercuri a emisiunii "În gura presei", că ar trebui ca şefii justiţiei din România să facă puţină curăţenie în sistem, pe fondul dezvăluirilor legate de procurorul Emilian Eva.

 
"Ce mai caută Voiculescu la puşcărie? Nu vă supăraţi Ce mai face acolo? Cred că e momentul ca doamna Laura Codruţa Kovesi şi domnul Tiberiu Niţu, în interesul legii, atenţie, să facă un pic curat în nişte zone murdare ale activităţii fostului DNA."
 
"Pentru că dacă un procuror face dosar bazat pe ţintă şi nu pe adevăr, pe ameninţări, atunci e în interesul legii ca lucrurile să fie reluate. Pentru că, în mod evident, materialul care a fost prezentat judecătorilor a fost strâmb.Indiferent că judecătorii respectivi au crezut. Vedeţi dvs, Eva este la puşcărie băgat de DNA. De ai lui. De noul DNA. Pentru că iată, ce a făcut, a făcut anchete în interes propriu, fie în interes financiar, fie în interes de carieră."
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close