Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Domnul Cătălin Boboc ar trebui arestat pentru trafic de droguri şi întrebat cum comentează după ce iese din puşcărie

Mircea Badea: Domnul Cătălin Boboc ar trebui arestat pentru trafic de droguri şi întrebat cum comentează după ce iese din puşcărie

Mircea Badea: Domnul Cătălin Boboc ar trebui arestat pentru trafic de droguri şi întrebat cum comentează după ce iese din puşcărie
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Mai 2015   •   00:26
Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei", miercuri seară, că ar vrea să vadă cum s-ar simţi Cătălin Boboc, preşedintele Comisiei Juridice din Senat, dacă şi dânsul ar trece prin experienţa doamnei Mariana Rarinca. 
 
Cătălin Boboc a explicat, în emisiunea "Sinteza Zilei", că astfel de subiecte trebuie discutate, dar modul de abordare contează foarte mult. 
 
"Sunt subiecte de discutat, de dezbatere serioasă, dar modul acesta de a le introduce, mai pe sub masă, creează o mare problemă."
 
"Eu nu îl cunosc pe domnul Boboc, preşedintele Comisiei Juridice, nu l-am văzut până acum, nu îl cunosc. Bănuiesc că dânsul este un cetăţean onest, care nu a încălcat legea în România. Dar eu mi-aş dori ca domnul Boboc să fie arestat, în seara asta, pentru trafic de droguri, să zicem. Şi să ne întâlnim cu domnul Boboc peste 191 de zile, ca să vedem cum comentează. Vedem atunci cum i se par lucrurile", a spus Mircea Badea.
 
Badea a evidenţiat, din nou, că instanţa s-a pronunţat în cazul doamnei Rarinca şi a decis, definitiv, că aceasta este nevinovată. 
 
"Nu putem comenta până nu se pronunţă o instanţă" - instanţa s-a pronunţat, doamna Rarinca este nevinovată. Definitiv. E nevinovată. Ca atare, plângerea făcută de preşedinta ICCJ a fost greşită. Asta ne spune instanţa. Nu este părerea mea, a lui Tăriceanu, sau a lui Garcea. Este o decizie judecătorească. Atât am de comentat în legătură cu domnul Boboc. Pe scurt, la puşcărie!"
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close