Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Întrebătorul preferat a lui Băsescu a devenit şi întrebătorul preferat al lui Antonescu

Mircea Badea: Întrebătorul preferat a lui Băsescu a devenit şi întrebătorul preferat al lui Antonescu

Mircea Badea: Întrebătorul preferat a lui Băsescu a devenit şi întrebătorul preferat al lui Antonescu
02 Iun 2014   •   13:08

"Va fi o ediţie pe smardoială grav de tot! Doi protagonişti, luând-o în ordinea cronologică a evenimentelor: Crin Antonescu şi Traian Băsescu",a declarat chiar la începutul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea.

Acesta a comentat în stilul caracteristic conferinţa de presă de sâmbătă la care a participat fostul lider PNL, unde a anunţat că nu va mai participa la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în toamna acestui an, dar şi că renunţă la interminatul de preşedinte al PNL.

"Văd că toţi proştii îngrămădiţi din ţara asta, şi este recoltă bogată de aşa ceva, se îngrămădesc să discute decizia lui Antonescu. Unii îl ridică în slăvi că a fost tare, alţii zic că nu a procedat corect. Părerea mea este că sunt proşti cu toţii, important nu este că Antonescu renunţă să mai candideze la preşedinţie, şi aşa nu îl mai alegea nimeni. Nu asta este ştirea după părerea mea! Mult mai tare de atât, infinit mai atre de atât este contextul", a adăugat acesta.

"Joi seara, domnul Antonescu Crin, a fost la întrebătorul său preferat, colonelul Turcescu. Deci întrebătorul preferat a lui Băsescu a devenit şi întrebătorul preferat al lui Antonescu ".

Mircea Badea a prezentat apoi un fragment din dialogul pe care Crin Antonescu şi prezentatorul emisiunii l-au avut.

"Întrebarea discuţiei interesante, nu este a gestului în sine a lui Crin Antonescu, ci în context, ce anume s-a întâmplat vineri de a renunţat şi la candidatura la preşedinţie, pe care acesta o susţinea sus şi tare joi seara, dar şi la interimat. Eu am mai văzut lucruri dintr-astea, un exemplu este Cristian Diaconescu, un candidat din partea PSD, iar acum este un mare coagulant al dreptei", a declarat Mircea Badea.

"Pe mine mă interesează ce s-a întâmplat vineri, şi există două posibilităţi: ori domnul Crin este nebun, ori este şantajat, dar înseamnă că este şi şantajabil, sau poate este ameninţat  "

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close