Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Stenogramele sunt de fapt despre corupţia instituţiilor statului şi despre felul în care ele îl protejează în fel mafiot pe Traian Băsescu

Mircea Badea: Stenogramele sunt de fapt despre corupţia instituţiilor statului şi despre felul în care ele îl protejează în fel mafiot pe Traian Băsescu

Mircea Badea: Stenogramele sunt de fapt despre corupţia instituţiilor statului şi despre felul în care ele îl protejează în fel mafiot pe Traian Băsescu
24 Iun 2014   •   23:30

România privește stupefiata, îngrozită la dezvăluirile care arata ca tara este pe mana Familiei penalului penalilor. Noi dezvăluiri cutremuratoare despre traficul de influenta la nivel înalt.

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Sinteza Zilei" despre cum insituţiile statului îl protejează pe Traian Băsescu şi familia acestuia.

"Stenogramele sunt defapt despre corupţia instituţiilor statului şi despre felul în care ele îl protejează în fel mafiot pe Traian Băsescu. După părerea mea, punctul de greutatea al acestor interceptări este Laura Codruţa Kovesi", a declarat acesta.

"Să vă explic foarte simplu: acesta este flagrantul organizat de DNA, la plângerea lui Mircea Băsescu, aceste interceptări sunt realizate de DNA, de instituţia statului. În aceste interceptări, se spune clar, că Mircea Băsescu, a cerut bani pentru a-i da lui Traian".

"După aceste filmări, făcute de DNA, ce s-a întâmplat? DNA-ul i-a arestat pe ţigani. Lui Mircea Băsescu nu i-a pus nici măcar o întrebare. Stiţi când au apărut imaginile filmate de ţigani, de data asta, în biroul lui Mircea Băsescu?  La trei săptămâni după momentul ăsta. Ce a făcut DNA-ul timp de trei săptămâni? poi ce să facă? Le-a închis gura ţiganilor", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Bercea Mondial DNA
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close